Metalli 8 Vaikuttaja Jouni Linden ehdolla eduskuntaan

29.10.2014

Jouni Linden työpaikallaan
Jouni Linden työpaikallaan

Tiistaina 28.10. Vasemmistoliiton Uudenmaan piirinhallitus on asettanut kokouksessaan Jouni Lindenin Lohjalta ehdokkaaksi ensi vuoden kevään eduskuntavaaleissa.

Eduskuntavaalin ehdokkaaksi häntä ehdotti valitsijayhdistys, jossa on niin Lohjalaisia kun Karkkilalaisia Vasemmistoliiton jäseniä. Valitsijayhdistyksen alulle laittajia olivat Metalliliiton jäseniä. Keskustelu ehdokkuudesta lähti tarpeesta saada ammattiyhdistysliikkeen edustajia ehdolle eduskuntavaaleissa.

Jouni Linden on huolissaan siitä että liian moni työläinen ja työtön jää nukkumaan vaalien aikana. Tämä näkyy hänen mielestään myös eduskunnan kokoonpanossa, siellä on liian vähän niitä jotka tuntevat tavallisen ihmisen arkea ja liian paljon sellaisia jotka ovat siitä vieraantuneita. Eduskunnan päätökset vaikuttavat meidän kaikkien arkeen, siksi sinne tarvitaan lisää niitä jotka tietävät mitä on elämä arjessa.

Ammattiyhdistystoiminnassa Jouni Lindenillä on monia luottamustehtäviä. Hän on Lohjan Metallityöväen ammattiosasto 8:n puheenjohtaja, SAK:n Lohjan paikallisjärjestön varapuheenjohtaja, Metalliliiton Liittovaltuuston jäsen ja työpaikallaan hän toimii pääluottamusmiehenä. Kunnallisia luottamustehtäviä Jounilla on Rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsenyyden lisäksi Lohjan kaupungin 2. varavaltuutettu.

Jouni Linden

Puh: 050 3404233

Sähköposti: jounilinden@hotmail.com

Kotisivu: www.jouni-linden.net